•  

  MORGEN IN HUISIndien besteld voor 13.00 (Ma-Vr)

 •  

  30 DAGEN RETOUR30 dagen retourbeleid

 •  

  PRIJSGARANTIELaagste prijs garantie binnen de EU

Wake towers

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

De Buywake Nederland Wakeboard Tower Aankoop Gids

Buywake Nederland streeft ernaar om u de beste en meest actuele handleidingen, maathulp en uitrustingstips te bieden om u te helpen de juiste producten te kiezen en de absoluut beste ervaring te hebben met het gebruik ervan.

Of u nu uw nieuwe boot wil samenstellen of een ouder model wilt upgraden, wakeboard towers kunnen functionaliteit, stijl en urenlang plezier aan uw boot toevoegen. Met zoveel opties op de markt kan het echter moeilijk zijn om te weten waarnaar u moet zoeken en wat de beste optie is voor uw boot.

Wij verkopen wakeboards towers en bijbehorende accessoires van bekende merken als Monster Tower en Roswell Marine.

Hoe u de juiste Wakeboard Tower kiest voor uw boot

Begrijp eerst wat u met de wakeboard tower wilt doen. Of je nu een competitieve wakeboarder bent of een weekend wakeboarder, wakeboard towers zijn meer dan alleen een veilig punt om een lijn aan vast te maken.

Wakeboard Towers, ook wel Ski Towers genoemd, kunnen functionaliteit en stijl toevoegen aan uw boot, ongeacht de leeftijd of het type.

1. Meet de breedte van uw boot

Bij het selecteren van een wakeboard Tower is het van cruciaal belang om nauwkeurige metingen te hebben van de breedte van uw boot en om een wakeboard tower te kiezen die geschikt is voor uw type boot. Het meten van uw boots breedte is eenvoudig.

 • Vraag een vriend of familielid om te helpen en pak een meetlint
 • Meet op het breedste punt van uw boot vanaf de buitenrand van de romp tot de buitenrand van de andere kant
 • Houd het meetlint strak en plat en leg het niet over obstakels
 • Noteer uw breedte en houd deze bij de hand bij het kijken naar wakeboard towers.
 • Hoewel veel aftermarket wakeboard towers verstelbaar zijn, moet u ervoor zorgen dat uw breedte binnen hun minimale en maximale breedte valt. Anders zou je uiteindelijk een toren kunnen bestellen die niet past. Als u geen vriend kunt vinden om u te helpen bij het opmeten van uw boot, bekijk dan online de specificaties van de boot en blader naar het jaar, merk en model van uw boot.

Ook belangrijk voor uw selectieproces is het kiezen van een wakeboard tower dat bij uw boot past. Eigenaars van pontonboten moeten er bijvoorbeeld rekening mee houden dat ze een Wakeboard Tower nodig hebben die speciaal is ontworpen voor ponton- of partyboten, aangezien veel Wakeboard Towers de verkeerde maat hebben en niet op de pontonromp kunnen worden gemonteerd.

2. Bepaal of schaduw belangrijk is

Zoals elke watersporter weet, kan schaduw het verschil maken tussen een geweldige dag op het water en een vervelende zonnebrand. Als je schaduw aan je boot wilt toevoegen, zorg er dan voor dat de Wakeboard Tower die je kiest een optie heeft om een bimini toe te voegen. De meeste Wakeboard Towers hebben bimini opties en speciale pakket aanbiedingen die extra besparingen kunnen opleveren. Kies een bimini gemaakt van hoogwaardig materiaal dat geschikt is voor de scheepvaart, zoals Sunbrella.

Als uw boot al een bimini heeft, houd daar dan rekening mee bij het kiezen van de toren.

Sommige modellen wakeboard Towers werken niet met bestaande bimini's, dus neem contact met ons op voordat u een aankoop doet. We kunnen u adviseren over een oplossing die zowel op uw boot als op uw bestaande bimini past.

3. Bepaal of speakers belangrijk zijn

Het toevoegen van een Wakeboard Tower aan uw boot voegt meer toe dan alleen de mogelijkheid om een wakeboarder, kneeboarder of waterskier te trekken. Met wakeboard Towers kun je het plezier ook versterken met muziek. In tegenstelling tot de luidsprekers die bij uw boot zijn geleverd of die u hebt geplaatst, zijn Wakeboard Tower luidsprekers richtbaar, groot, waterdicht en bieden ze een strakke en eenvoudige installatie via de holle buizen van uw toren. Bovendien maximaliseert hun montage boven het hoofd de ruimte op het dek en zorgt ervoor dat uw hele bemanning - inclusief iedereen in het water - van uw muziek kan genieten.

Hoewel je de meeste Wakeboard Tower Speakers later op een bestaande toren kunt installeren, vinden de meeste mensen het het eenvoudigst om alles in één keer te installeren.

Het aansluiten van uw luidsprekers via uw tower buis is eenvoudig, zorgt voor een strak, geïntegreerd uiterlijk en is eenvoudig te doen wanneer u uw Wakeboard Tower installeert.

Wakeboard Tower Speakers kunnen variëren in kwaliteit, geluidsuitvoer, uiterlijk en kunnen zelfs led-verlichting bevatten, dus onderzoek eerst de mogelijkheden. Kies luidsprekers die zijn goedgekeurd voor duurzaamheid en die zijn gemaakt door een gerenommeerde luidsprekerfabrikant zoals Roswell Marine Audio, Monster Tower, Polk Audio, Kicker of Wetsounds.

4. Bepaal welke accessoires belangrijk zijn

De ruimte op uw boot kan beperkt zijn, vooral wanneer u een grote bemanning meeneemt voor een dag. Misschien wil je racks aan je nieuwe Wakeboard Tower toevoegen om ruimte te besparen en je wakeboard, kneeboard, wakesurfboard en ski's uit de weg te houden.

Kies racks die passen bij uw vorm van watersport en uw Wakeboard Tower. Veel racks werken alleen met een specifiek type of stijl wakeboard Tower, dus zorg ervoor dat u uw rack vergelijkt met uw Wakeboard Tower.

Hoewel uw racks niet bij het type van uw Wakeboard Tower hoeven te passen, zien het er vaak beter uit als ze dat wel doen. De meeste racks zijn ook verkrijgbaar met "vaste" of "roterende" mogelijkheden, zodat u uw boards gemakkelijk in de boot kunt "zwaaien" voor gemakkelijkere toegang wanneer het tijd is om te wakeboarden. Het belangrijkste is echter dat u een rack kiest dat bij uw uitrusting past. De meeste racks zijn gebouwd voor een specifiek type board, dus zorg ervoor dat u weet hoeveel van elk type board u wilt opbergen.

5. Bepaal welke veiligheidsaccessoires u nodig heeft

Wanneer u op het water bent, moet u altijd gericht zijn op veiligheid voor u, uw passagiers en die van andere watersporters. Een Wakeboard Tower is ideaal om extra veiligheidsvoorzieningen aan uw boot toe te voegen.

Wakeboard Tower spiegels zijn altijd een must als u iemand achter uw boot wilt trekken. De meeste Wakeboard Tower fabrikanten bieden ook spiegels aan die aan uw Wakeboard Tower kunnen worden bevestigd. Indien dit vanwege het model en de plaatsing van de Wakeboard Tower niet mogelijk is, kunnen wij u een voorruit spiegel aanbieden.

Als u vragen heeft over het vinden van de juiste wakeboardtoren voor uw boot, kunt u contact met ons opnemen. We beantwoorden graag uw vragen of praten u graag bij over de installatievereisten.

Call Our Experts: +31 682 940 930
Whatsapp Our Experts
Email Our Experts [email protected]