•  

  MORGEN IN HUISIndien besteld voor 13.00 (Ma-Vr)

 •  

  30 DAGEN RETOUR30 dagen retourbeleid

 •  

  PRIJSGARANTIELaagste prijs garantie binnen de EU

Roswell


HET MERK ROSWELL MARINE - Sinds 1998

Ons verhaal

"Ervaar Roswell"

Toen Robert Oswell in 1998 pionierde en patenteerde op de eerste schokabsorberende pylon in zijn garage, zag hij uiteindelijk een industrie in de kinderschoenen en dat betekende dat innovatie nog tientallen jaren kon gedijen. Gedreven door zijn passie voor varen en watersporten, zou hij vanuit die Canadese garage uiteindelijk een wereldwijd bedrijf lanceren dat veel van de maritieme producten heeft gedefinieerd die we tegenwoordig allemaal gebruiken en waar we van houden: Roswell Marine.

Een merk. Een familie. Een levensstijl.

Bijna twee decennia later wordt Roswell Marine nog steeds gedreven door een familiecultuur waarin innovatie niet alleen wordt aangemoedigd, maar ook gedijt. Iedereen bij Roswell Marine verlegt altijd de grenzen van de branche om mooie en functionele producten te maken die varen en watersporten elk jaar een beetje leuker maken.

Prijzen, Onderscheidingen en Hoogtepunten

Het hoofdkantoor van Roswell in de Verenigde Staten bevindt zich in Brevard County. Een gebied dat gewoonlijk wordt aangeduid als de 'Space Coast of Florida', wereldberoemd om zijn hightechsector die verband houdt met ruimteverkenning. In 2015 werd Roswell Marine door de Economic Development Commission van Florida's Space Coast uitgeroepen tot Innovation Company Of The Year. In datzelfde jaar bekroonde het tijdschrift Boating Industry de Cybox van Roswell als een van de beste producten in de branche. Met het Triton Strapless Wakeboard Rack hebben we een nieuwe standaard gezet in design door de IBEX Innovation Award 2016 en de Water Sports Innovation Award 2018 van de Water Sports Industry Association te winnen.

Industrie First Producten

Roswell Marine heeft met trots vele eerste producten in de industrie geïntroduceerd. Inclusief alles van het nu gepatenteerde opvouwbare gewichtshulpsysteem in een toren, cam lock-systemen en draaiende Wakeboard Tower luidsprekers.

Kwaliteit zonder compromissen.

Onze Roswell Marine producten zijn ontworpen en ontwikkeld in de Verenigde Staten en Canada, waarbij bijna twee decennia onderzoek, ontwerp en ontwikkeling worden toegepast op elk product dat we maken. Van onze Wakeboard Towers tot maritieme audio, kwaliteit staat voorop voor onze mensen en onze producten.

Bewezen prestaties.

Of u nu afhankelijk bent van een universele toren of Neptunes (de koning van de wakeboard tower luidsprekers), de producten van Roswell Marine zijn gebouwd om betrouwbaar te presteren vanaf de dag dat u ze uitpakt.

Producten

Roswell Marine biedt een groot assortiment Marine Audio (In-Boat Speakers, Tower Speakers, Amplifiers & Subwoofers), Wave Shapers, Accessoires en hun beroemde Wakeboard Towers met bijpassende bimini's en racks.

Team

 • Rusty Malinoski - Wake
 • Cory Teunissen – Wake
 • Ashley Kidd – Wakesurf
 • Grant Korgan – Wakesurf / Hydrofoil
 • Ryan Dodd – Waterski Jump
 • David O’Çaoimh – Wake
 • Zahra Kell – Wake / Snow
 • Hudson Haynie - Wake
 • Robby Masshaupt - Operation Wakesurf