•  

    MORGEN IN HUISIndien besteld voor 13.00 (Ma-Vr)

  •  

    30 DAGEN RETOUR30 dagen retourbeleid

  •  

    PRIJSGARANTIELaagste prijs garantie binnen de EU

Perfect Pass


HET MERK PERFECT PASS - Sinds 1995

Ons verhaal

"Wij hebben dit bedrijf opgebouwd"

Oorspronkelijk opgericht in 1995 om nauwkeurige snelheids controle Systemen te leveren aan de eigenaar van een wedstrijd waterski boot, is Perfect Pass in de loop der jaren gestaag gegroeid tot een erkende wereldleider in het ontwikkelen en de distributie van cruise- en snelheidscontrolesystemen op het water.

Technische uitmuntendheid gecombineerd met een bedrijfsbrede inzet voor superieure productondersteuning heeft geresulteerd in een ongeëvenaarde reputatie in de maritieme industrie. Van de perfectie van RPM Control tot de introductie van de Thru Hull Paddle Wheel digitale snelheidssensor, Perfect Pass is een bewezen leider in maritieme innovatie. Tegenwoordig maken al onze producten voor snelheidsregeling gebruik van de eenvoud en nauwkeurigheid van snelle GPS-technologie van Garmin.

De Perfect Pass-producten hebben de watersportindustrie veranderd. Tegenwoordig vertrouwt vrijwel elke nieuwe ski- en wakeboardboot ter wereld op snelheidsregeling om de juiste snelheid en een superieure rit te leveren. Snelheidsregeling vereenvoudigt het rijden en verhoogt de veiligheid omdat de bestuurder ontspannen kan kijken naar het open water voor zich

Onze 70.000 trouwe klanten zijn te vinden op meren en rivieren in meer dan zestig landen. En in de loop der jaren hebben we Perfect Pass systemen en gelicentieerde softwareproducten geleverd aan de meest gerespecteerde merken in de branche, waaronder Correct Craft, MasterCraft, Malibu, BRP, Cobalt, Sea Ray, Regal en nog veel meer.

Waarom Perfect Pass?

Al bijna vijfentwintig jaar zet Perfect Pass zich voor 100% in voor de watersportbranche. Gedurende deze periode zijn er andere fabrikanten van snelheidsregelingen gekomen en gegaan, terwijl anderen een goedkopere "knock-off"-versie proberen aan te bieden die gewoon niet voldoet. U kunt er zeker van zijn dat wanneer u een van onze kwaliteitssystemen kiest, wij er zullen zijn om u nu en in de toekomst te ondersteunen.

We zijn er trots op dat we zoveel mogelijk componenten in Noord-Amerika kunnen produceren en inkopen. Onze leveranciers zijn vooraanstaande Amerikaanse bedrijven zoals Garmin die ons voorzien van hun premium "weerbestendige" GPS-sensoren.

Ons Perfect Pass Onderdelenmagazijn is altijd goed gevuld. Of uw systeem nu 10 of 5 jaar oud is, als u een onderdeel nodig heeft, hebben we het op voorraad of hebben we een compatibel alternatief beschikbaar. We weten hoe belangrijk uw tijd op het water is, dus dagen of weken wachten op bootonderdelen is gewoon niet acceptabel.

Producten

PerfectPass is in de loop der jaren gestaag gegroeid tot een erkende wereldleider in het ontwerp en de distributie van cruise- en snelheidscontrolesystemen op het water.

Wij bieden alle PerfectPass producten aan. Alle bootspecifieke en systeemspecifieke artikelen bestellen wij speciaal voor u in Canada. Zo hebben wij altijd de juiste producten voor U!