•  

    MORGEN IN HUISIndien besteld voor 13.00 (Ma-Vr)

  •  

    30 DAGEN RETOUR30 dagen retourbeleid

  •  

    PRIJSGARANTIELaagste prijs garantie binnen de EU

Aqua Marina


HET MERK AQUA MARINA - Sinds 1991

Ons verhaal

"Ultiem plezier, maximale veiligheid!"

Aqua Marina is het toonaangevende merk voor watersporten op het gebied van opblaasbare SUP's, - windsurfboards, - kajaks en - visboten, professionele watersportkleding en -schoenen. We leveren wereldwijd meer dan een miljoen opblaasbare stand-up paddleboards en zijn er trots op een betaalbare, hoogwaardige lijn watersportproducten aan te bieden die zijn ontworpen om te voldoen aan de meest uiteenlopende toepassingen in de meest populaire watersportdisciplines van vandaag.

Aqua Marina streeft ernaar een reeks opblaasbare stand-up paddle-boards, kajaks en boards te creëren die moderne technologieën, hoogwaardig materiaal en toegewijd vakmanschap combineren, waardoor alle niveaus van rijders hun maximale potentieel kunnen bereiken en zelfs overtreffen. Aqua Marina maakt producten waarmee gebruikers alle bestaande grenzen kunnen doorbreken en kunnen spelen als een echte PRO.

“Ultiem plezier, maximale veiligheid!” is de merkmissie van Aqua Marina. Deze focus stelt ons in staat om vanuit een professioneel perspectief naar de wereld van recreatieve waterscooters te kijken en u een SUP of een boot te laten bezitten die is vervaardigd om de best mogelijke kwaliteit en peddelervaring te bieden.

Bij Aqua Marina gaan we voor een totaalaanpak van kwaliteit en ondersteuning. Alle Aqua Marina-producten worden getest door middel van de strengste kwaliteitscontroleprocedures voordat ze worden geleverd. We zorgen ervoor dat de kwaliteit van onze producten voldoet aan de verwachtingen van de klant.

Producten

Aqua Marina is het toonaangevende merk voor natuurlijke watersporten op het gebied van opblaasbare SUP's, windsurfen, kajaks, snelheids- en visboten, professionele watersportkleding en -schoenen.