•  

    MORGEN IN HUISIndien besteld voor 13.00 (Ma-Vr)

  •  

    30 DAGEN RETOUR30 dagen retourbeleid

  •  

    PRIJSGARANTIELaagste prijs garantie binnen de EU

slingshot


HET MERK SLINGSHOT - Sinds 1999

Ons verhaal

"Speelgoed uit de hoofden van onze gekke wetenschappers"

Kunnen we klaar zijn met proberen de snelste te gaan of de hoogste te halen? Kan het leven ophouden één grote wedstrijd te zijn van overtreffen en een-op-een-overtreffen? Slingshot Wake heeft zich daar nooit voor aangemeld. We doen er niet aan om het te winnen. We zitten er gewoon in. Dus laten we een ritje maken in een berenpak, wakeboarden achter een paard, of een windstille middag doden met een stuk karton en een met gras begroeide heuvel. Laten we een boot bouwen van melkkannen en waterflessen, ons een weg banen met een Klasse III stroomversnelling of kijken wat er gebeurt als we een vleugel vastschroeven op de bodem van ons Slingshot kiteboard. Hoewel het zeker bochten en bochten, omwegen en doodlopende wegen zal hebben, hoeft u nooit bang te zijn dat de weg minder perfect is. Het is de enige weg die ooit heeft geleid tot iets dat de moeite waard is om te doen.

Onze Geschiedenis

Slingshot Sports, opgericht in 1999 door de broers Jeff en Tony Logosz, heeft altijd gedraaid om knutselen, ontdekken en het vinden van het volgende grote avontuur. Jeff en Tony groeiden op rond de skipistes van Utah en waren constant op zoek naar hun volgende adrenalinestoot. Waar je ook was in de buurt van hun eigendom, er was altijd wel iets geks aan de hand. “We waren gekke wetenschappers van rare borden en rare vormen, menselijke CNC-machines. Af en toe vonden we iets dat echt werkte. Het is zo ver gekomen, maar tegelijkertijd... is er niets veranderd.”- Tony Logosz.

Fast forward naar vandaag. Jeff en Tony brengen diezelfde geest bij de hele bemanning van Slingshot. We blijven experimenteren met nieuwe vormen, nieuw speelgoed en nieuwe technologieën - allemaal in een poging om het volgende grote avontuur te vinden.

Producten

Slingshot biedt een unieke watersportcollectie in kiteboarden, wakeboarden, windsurfen, golfsurfen en foilen.

Met trots presenteren wij u de complete Slingshot wakeboard collectie en wake foil gear.

Team

Achter de boot, aan de winch, aan de kabel, op het strand of chillen rond een kampvuur, deze crew van shredders weten hoe ze plezier moeten hebben.