•  

    MORGEN IN HUISIndien besteld voor 13.00 (Ma-Vr)

  •  

    30 DAGEN RETOUR30 dagen retourbeleid

  •  

    PRIJSGARANTIELaagste prijs garantie binnen de EU

fatsac


HET MERK FATSAC - Sinds 1980

Ons verhaal

"Handgemaakte kwaliteit"

Fatsac ballast systemen zijn de eerste keuze voor wakeboarden en wakesurfen. Fatsac, vertrouwd door toonaangevende boot fabrikanten, biedt consumenten een reeks superieure producten die zijn ontwikkeld door middel van zorgvuldig onderzoek en testen. Onze producten zijn speciaal ontworpen om extra veiligheid, gemak en verbeterde prestaties te bieden zonder schade aan uw boot te veroorzaken. Door gebruik te maken van onze geavanceerde snijmachine, lassysteem en Valmex-materiaal, kunnen we u verzekeren dat uw Fatsac extreem duurzaam en van de hoogste kwaliteit zal zijn. Fatsac, gemaakt hier in Milwaukee, is jouw ballastoplossing.

Amerikaanse productie is springlevend in Milwaukee, Wisconsin op het hoofdkantoor van FatSac. Waarborging van de hoogste kwaliteitsnormen FatSac maakt gebruik van nauwkeurige snijtechnologie en onze unieke lastechnieken. Elke ballastzak wordt twee keer geïnspecteerd en ons FatSac-materiaal is het meest duurzame op de markt. We zijn trots op onze ontwerpen en ons bouwproces die al meer dan 2 decennia toonaangevend zijn in de branche.

Voortdurende innovatie en ongeëvenaarde kwaliteit zijn de hoekstenen waarop FatSac is gebouwd. Het vervaardigen van toonaangevende ballastsystemen voor wakeboarden en wakesurfen gebeurt hier in de Verenigde Staten. Ons team van bekwame en toegewijde medewerkers zorgt ervoor dat elke FatSac wordt gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Tijdens elk proces van onze ballastconstructie houdt iemand zich zorgvuldig aan de technieken die van FatSac het meest vertrouwde ballastsysteem in de industrie hebben gemaakt. Of het nu tijdens het snij-, las- of inspectieproces is, ons team is gefocust op het leveren van de veiligste en meest duurzame producten op de Wake-markt.

Producten

Een uniek en kwalitatief hoogstaand assortiment waaronder Ballastzakken, Ballastpompen, Ballastonderdelen en Wakesurf Edge Shapers.

We zijn enorm trots om u jaar na jaar het complete Fatsac assortiment te kunnen aanbieden!