•  

    MORGEN IN HUISIndien besteld voor 13.00 (Ma-Vr)

  •  

    30 DAGEN RETOUR30 dagen retourbeleid

  •  

    PRIJSGARANTIELaagste prijs garantie binnen de EU

Retouren

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kunt een artikel retourneren tot 30 dagen na ontvangst.

De te retourneren artikelen dienen ongebruikt en origineel verpakt te zijn. Vanzelfsprekend kun je de artikelen passen om te zien of ze aan je verwachtingen voldoen.

Zorg ervoor dat de artikelen in de originele verpakking zijn verpakt. Vul het retourformulier in op je account. Je zult hier een bevestiging per email van ontvangen. Print deze en plaats deze in de doos.

Zorg er voor je eigen veiligheid altijd voor dat je pakket wordt teruggestuurd met een verzendbevestiging van de koerier. Het terugsturen van pakketten met een koerier Zonder verzendbevestiging is geheel op eigen risico. Mocht er iets gebeuren met het pakket, dan is Buystores Europe hier niet verantwoordelijk voor. Het terugsturen van artikelen is op kosten van de koper.

Wat zijn de regels omtrent retouren?

Ongebruikte, origineel verpakte en ongedragen artikelen met het oorspronkelijke etiket en de oorspronkelijke verpakking kunnen binnen 30 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Met uitzondering van gezichtsmaskers mag je de artikelen natuurlijk passen om te kijken of ze passen en of het model aan je verwachting voldoet.. Je kunt geen artikelen ruilen. Na ontvangst storten wij het betreffende bedrag terug op je account. Je kunt dan een nieuwe bestelling plaatsen voor het gewenste product.

Let op: wanneer je bijvoorbeeld schoenen terugstuurt, dien je een doos om de originele schoenendoos heen te doen.

Buystores Europe behoudt het recht om items terug te sturen naar de klant als ze er gebruikt of niet origineel verpakt uit zien of wanneer er sprake is van enige vorm van schade wat aantoonbaar geen productiefout is.

Wat zijn de retour mogelijkheden?

1. Terugsturen naar ons adres:

Buystores Europe Warehouse
Lorentzstraat 14
3846 AX Harderwijk

2. Je kunt je online gekochte artikelen retourneren door het af te geven bij:

Buystores Europe Warehouse
Lorentzstraat 14
3846 AX Harderwijk

LET OP: Als je de artikelen wil afgeven dien je wel vooraf en afspraak te maken. Hiervoor kun je ons per email , telefonisch of per WhatsApp benaderen.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Wanneer je retour is ontvangen in ons warehouse, streven wij ernaar om deze binnen 3-4 werkdagen te verwerken. Afhankelijk van je oorspronkelijke betaalmethode duurt het 2-4 werkdagen voordat de terugboeking zichtbaar is op je bank-of creditcardrekening.

Hoe lang duurt het verwerken van een retour?

Wanneer je retour is ontvangen in ons warehouse, streven wij ernaar om deze binnen 3-4 werkdagen te verwerken. Afhankelijk van je oorspronkelijke betaalmethode duurt het 2-4 werkdagen voordat de terugboeking zichtbaar is op je bank-of creditcardrekening. Vanaf het moment dat je je bestelling hebt geretourneerd bij een koerier, kan het een week duren voordat wij je retour hebben ontvangen in ons warehouse. Na ontvangst wordt iedere geretourneerde artikel gecontroleerd. Na deze controle geven wij de opdracht tot het terugstorten van (een deel van) je betaling. Afhankelijk van je betaalmethode (bank, creditcard, etc.) kan het enkele werkdagen tot een week duren voordat je het geld terugziet op je rekening.

Kan ik een artikel ruilen voor een andere maat?

We kunnen artikelen helaas niet ruilen. Het aankoopbedrag van alle geretourneerde artikelen wordt na ontvangst door ons magazijn teruggestort. Als je artikelen wilt ruilen, kun je een nieuwe bestelling plaatsen.