•  

    MORGEN IN HUISIndien besteld voor 13.00 (Ma-Vr)

  •  

    30 DAGEN RETOUR30 dagen retourbeleid

  •  

    PRIJSGARANTIELaagste prijs garantie binnen de EU

Barefoot International


HET MERK BAREFOOT INTERNATIONAL - Sinds 1980

Ons verhaal

"Vooruitgang in de sport"

Bij Barefoot International zijn we een team van gepassioneerde individuen die ervan houden om op het water te zijn en de grenzen van wat mogelijk is op te zoeken. We zijn erg trots op het creëren van hoogwaardige watersportproducten die duurzaam en gebouwd zijn om lang mee te gaan. Door onze passie en kennis van watersport te combineren, zijn we in staat om producten te ontwikkelen die resulteren in onvergetelijke ervaringen op het water die u deelt met uw familie en vrienden.

Barefoot International, opgericht in 1980, begon als een door een familie gerund team; broers die samenwerken om een passie na te jagen. Mike Seipel, een legende op blote voeten, concentreerde zich op het vestigen van records en het domineren van toernooien, en zijn broer, John, nam de touwtjes in handen in de productie in Wisconsin. Samen wisten ze de sport vooruit te helpen

Kwaliteit heeft altijd centraal gestaan bij Barefoot International. We leerden al snel dat de beste manier om een superieur product te garanderen, was om intern te ontwikkelen en te produceren in plaats van internationaal uit te besteden. Van begin tot eind, alles gebeurt onder één dak: van lassen tot naaien, buigen tot fabriceren, onze producten worden vervaardigd in Milwaukee en met trots gemaakt in Amerika!

Producten

Barefoot International biedt een gespecialiseerd assortiment watersport artikelen zoals Wakeboard Towers , Booms, Pylons en Barefoot ski uitrusting zoals wetsuits en handles.