•  

    MORGEN IN HUISIndien besteld voor 13.00 (Ma-Vr)

  •  

    30 DAGEN RETOUR30 dagen retourbeleid

  •  

    PRIJSGARANTIELaagste prijs garantie binnen de EU

Ronix


HET MERK RONIX - Sinds 2006

Ons verhaal

"Verhalen over het rijden van morgen"

Oké, dus we hebben het eerste wakeboard gemaakt in 1990, worden onafhankelijk gerund en een paar van onze eigenaren kunnen 1080's - 1 van hen kan zelfs een 1260. Maakt niet uit voor jou? Slechts één factor is belangrijk voor ons: de kwaliteit van onze Ronix Wake-productlijn. Nieuw traagschuim in schoenen zoeken, of een weefsel van glas dat beter is dan alles wat Massi ooit in de nasleep heeft meegemaakt. Ronix Wake is een bedrijf dat wordt omringd door perfectie met producten die langer duren om te maken en harder worden bereden. Door onze zoektocht hebben we echt een wereldwijd bedrijf gecreëerd - we werken samen met materiaalleveranciers in 14 landen op 4 continenten. Zeker een duurdere manier van zakendoen, maar als je onze Ronix Wake op maat gemaakte wakeboardlaarzen met orthopedische pasvorm aantrekt en aan het einde van het meer een linkshandige raakt, denken we dat je wel weet waarom.

Beginnend met vastbinden in bungees, rijdend op een phaser-uitgeruste, directionele Wakeboard-vorm, tri-fin aangedreven special. Door de tijd heen - bewonderd, bespot en nagebootst - totdat uiteindelijk de markt met verwarring op de markt werd gebracht. Wat ons hier achterlaat ... Een schone lei - en vrienden met een vergelijkbaar geluid. Een niet-ontluchtende onderneming van artiesten, ingenieurs, rijders en anderen als eigenaars die rijtoestellen maken die collectief zijn gemaakt voor de verbeelding van wakeboarden. Ons axioma zal altijd gebaseerd zijn op producten voor wakeboarden en wakesurfen en verhalen over het rijden van morgen. Een kans om een punt te maken, de norm onder ogen te zien en de waarom-vragen te beantwoorden.

Lake Ronix

Enkele jaren geleden begon Ronix Wake met het stroomlijnen van het R&D-proces en creëerde een waterkantoor dat het hele jaar door geopend is. Het hart en de ziel van alles wat we doen op het gebied van productontwikkeling, Lake Ronix, ligt net buiten Orlando, Florida.

Een plek met glazen vlak wakesurf- en wakeboardwater en 2 System 2.)'s waardoor we het volledige spectrum van onze Ronix Wake-productcategorieën kunnen testen.

Ongeveer 500 Ronix-prototypes raakten het afgelopen jaar de handen en voeten van al onze productingenieurs en veel van onze atleten.

Door onze technici handgemaakte producten te laten maken en ze vervolgens binnen enkele uren te testen, ontstaat de meest gestroomlijnde voortgang van producten en informatie.

Producten

Ronix biedt alles wat je nodig hebt voor een paar leuke uurtjes op het water terwijl je precies de dingen doet die je wilt doen. Van PRO-wakeboards tot een board waarmee kinderen de eerste stapjes op het water kunnen zetten… Bij hen zit je goed. High End kwaliteit en exclusieve uitstraling!

We bieden je het breedste assortiment Ronix wakeboards , wakesurfers, wake foils en accessoires in Europa.

Team

Deze crew is de ruggengraat van het merk Ronix. Ze leven dag in dag uit op het water en wijden hun leven om wakeboarden en wakesurfen bij de massa te brengen. Wij bij Ronix Wake hebben ontwerpers, innovators, vrije geesten en badass-atleten die zich allemaal voor 100% opladen om de sport te laten groeien. Er is geen betere groep individuen om het schip te besturen dat wakeboarden en wakesurfen leidt.