•  

    MORGEN IN HUISIndien besteld voor 13.00 (Ma-Vr)

  •  

    30 DAGEN RETOUR30 dagen retourbeleid

  •  

    PRIJSGARANTIELaagste prijs garantie binnen de EU

Monster Tower


HET MERK MONSTER TOWER - Sinds 1995

Ons verhaal

In 2002 won Tiger Woods het 66e Masters Golf Tournament, onthulde Mozilla Firefox publiekelijk zijn nu enorm populaire webbrowser en ontwikkelde een klein team van ingenieurs de basis voor een nieuw Wakeboard Tower bedrijf genaamd Monster Tower.

Als enthousiaste wakeboardenthousiastelingen waren deze ingenieurs ontevreden over het gebrek aan aftermarket Wakeboard Towers voor boten. Als je achter een boot wilde wakeboarden of wakesurfen, moest je in wezen een boot kopen die speciaal was uitgerust met een Wakeboard Tower van een fabrikant of je eigen Wakeboard Tower bouwen - en dat is natuurlijk waar ingenieurs het meest van genieten! Dus begonnen ze met het ontwerpen van hun eigen Wakeboard Tower die de sleepkabel omhoog zou brengen, solide prestaties zou demonstreren, universeel op een reeks boten zou passen en betaalbaar zou zijn.

Temidden van het structurele geknutsel, vroegen ze ook input van fanatieke wakeboarders om optimale prestaties te leveren, en van bootdealers om een gemakkelijke en betrouwbare rammelvrije installatie te garanderen. Ze schakelden zelfs marketingmensen in om ervoor te zorgen dat het eindresultaat niet lelijk was.

Zo werd 's werelds eerste universeel passende aftermarket Wakeboard Tower geboren en kreeg de toepasselijke naam Monster Tower MT1. Het bevatte dubbele kopbalken voor ultieme structurele ondersteuning en extra montageruimte voor accessoires. De poten van de wakeboard toren kunnen naar voren of naar achteren worden bewogen om aan de vorm van de boot aan te passen of om extra hoofdruimte te bieden. De Monster Tower MT1 geniet nog steeds een enorme populariteit als een van de meest veelzijdige en betrouwbare universele wakeboard torens die er zijn, zoals blijkt uit de honderden onderscheidingen en foto's die we hebben ontvangen van tevreden klanten over de hele wereld.

Als ingenieurs was het werk echter nog maar net begonnen. Het ontwerpteam van de Monster Tower besloot uit te breiden met accessoires die de functionaliteit van de Wakeboard Tower zouden verbeteren - inclusief wakeboard- en wakesurfrekken om de dekken vrij te houden van wakeboards, bestuurders spiegels om degenen die op sleeptouw zijn te zien, en natuurlijk geweldige wakeboardtoren luidsprekers om het volume en het plezier te verhogen.

Monster Towers zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig te installeren zijn, zodat u het zelf kunt doen of kunt vertrouwen op een van de honderden bekwame Monster Tower-dealers over de hele wereld. Het idee is dat Monster wil dat je tijd doorbrengt met genieten, niet met het aanpassen en aanpassen van je toren na elke rit.

Meer dan tien jaar later, met honderden accessoires en een breed scala aan wakeboard torens, blijft het team van Monster Tower zich inzetten voor het leveren van universeel passende producten van solide kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Monster Tower is eigendom van de Marine Accessories Corporation (MAC). MAC bezit een reeks bedrijven die gespecialiseerd zijn in maritieme canvas- en sleepoplossingen. Monsters zusterbedrijf Xtreme Tower Products (XTP) is bijvoorbeeld 's werelds grootste torenfabrikant die verantwoordelijk is voor het ontwerp en de fabricage van de meeste wakeboardtorens rechtstreeks aan bootfabrikanten. De technische en productie-expertise van XTP en het inzicht dat ze hebben in de nieuwste torenontwerpen, drijft over het algemeen de ontwikkeling van nieuwe producten bij Monster Tower. Deze samenwerking heeft geresulteerd in producten zoals de MTE Universal Wakeboard Tower, de verbluffende MTK naar voren gerichte wakeboardtoren en het handige Cargo Bimini Rack.

Aftermarket Wakeboard Towers

Monster Tower heeft letterlijk de aftermarket Wakeboard Tower industrie uitgevonden. Met de beste Wakeboard Tower ingenieurs tot onze beschikking, is Monster Tower toonaangevend gebleven op het gebied van Wakeboard Tower innovatie. We zijn in staat om de nieuwste en beste torenontwerpen naar uw boot te brengen - tegen een fractie van de kosten.

Toonaangevende buismaat

We beknibbelen niet op de bouw. Elke Monster Tower* is oerdegelijk gebouwd met toonaangevend 2,5" 6063-T6 aluminium van vliegtuigkwaliteit. Sterkere constructie = sterker trekken. We gaan een stap verder en anodiseren de afwerking om elke Monster Tower te beschermen, zodat deze er langer beter uitziet.

Producten

Monster Tower verlegt de grenzen op het gebied van unieke Wakeboard Tower ontwerpen en -variatie, maar we schoppen het ook naar een hoger niveau door opties voor je toren te bieden die meer adrenaline aan je rit zullen toevoegen. We bieden een breed scala aan lichtgewicht universele wakeboardrekken, bimini-tops, wakeboardtoren spiegels, wakeboardtoren verlichting en wakeboardtoren luidsprekers zoals Wet Sounds, Polk Audio en Kicker-luidsprekers, zodat je je Wakeboard Tower kunt personaliseren en je wakeboard ervaring kunt verbeteren.

Met trots presenteren wij u de complete Monster Tower productlijn collectie.