•  

    MORGEN IN HUISIndien besteld voor 13.00 (Ma-Vr)

  •  

    30 DAGEN RETOUR30 dagen retourbeleid

  •  

    PRIJSGARANTIELaagste prijs garantie binnen de EU

HO Sports


HET MERK HO SPORTS- Sinds 1982

Ons verhaal

"Kwaliteitsproducten die het leven op het water makkelijker en leuker maken!"

We transformeren traditie door de nieuwste technologie en hoogwaardige materialen te gebruiken in onze HO Sports-producten om ervoor te zorgen dat uw ervaring zowel lonend als gedenkwaardig is. We hopen dat deze manier van vooruitdenken je zal inspireren om je persoonlijke grenzen te verleggen en opnieuw na te denken over wat er mogelijk is op het water.

Elke keer dat we het water opgaan, lijkt de rest van de wereld weg te smelten. Op het water zijn geeft een gevoel van ware vrijheid dat het team van HO Sports keer op keer terugbrengt. Of het nu gaat om versnellen tot zinderende snelheden tussen boeien, genieten van de zon tijdens een free-ski-sessie op het open water, of een HO Sports iSUP naar die onontdekte plek peddelen, onze honger naar avontuur is nooit gestild.

We zijn een verzameling atleten, ontwerpers en ingenieurs, bestaande uit nieuwsgierige geesten, kleurrijke persoonlijkheden en kritische denkers. Onze rijke geschiedenis van het creëren van industriebepalende technologieën en revolutionaire uitrusting wordt gevoed door onze passie om te doen waar we van houden. HO Sports staat bekend om onze grenzeloze fantasie en continue innovatie van producten & ideeën. Onze diepgewortelde expertise en collectieve liefde voor het leven op het water zorgt ervoor dat we jaar na jaar toonaangevend blijven op het gebied van innovatie op het gebied van watersportuitrusting.

Onze Geschiedenis

HO Sports, opgericht in 1982 aan de oevers van Lake Sammamish, WA, is de toonaangevende fabrikant van hoogwaardige watersportuitrusting. We blijven toonaangevend op het gebied van waterski-, towable-, lounge- en paddle-producten. Sinds onze oprichting is HO Sports al lang een pionier in de watersportindustrie en een dominante kracht in het waterskicircuit. Het HO Sports-logo is altijd een symbool geweest voor hoogwaardig vakmanschap en betrouwbare, innovatieve ontwerpen. Deze revolutionaire producten zijn het resultaat van duizenden uren onderzoek en ontwikkeling door ons innovatieve HO Sports-team van ontwerpers en atleten. Na bijna 40 jaar blijft HO het favoriete merk voor watersportliefhebbers van elk niveau in meer dan 70 landen over de hele wereld.

Wat we doen

HO Sports ontwerpt en produceert waterski's, bindingen, kneeboards, reddingsvesten, wetsuits, towables, springkussens en meer. Onze toernooi-waterski-divisie - Syndicate Ski's - staat jaar na jaar alom bekend en wordt gerespecteerd als de meest succesvolle en best verkochte lijn van toernooi-waterski's ter wereld. Onze geschiedenis bestaat grotendeels uit het ontwerpen van gesleepte watersportuitrusting, maar onze liefde voor innovatie heeft HO Sports geholpen zich te ontwikkelen tot DE Premier Fabrikant van watersportuitrusting over de hele wereld. Ons productaanbod omvat nu een volledige lijn van Stand-Up Paddleboards, Kajaks, Party Pad's, iLands en zwembad/meer floaties

Producten

HO Sports ontwerpt en produceert waterski's, bindingen, kneeboards, reddingsvesten, wetsuits, towables, springkussens en meer. Wij bieden u het breedste assortiment HO Sports waterski uitrusting in Europa.

De grootste collectie HO Sports artikelen vind je in onze winkels buywake.nl en buyski.

Team

Deze team leden zijn de ruggengraat van het merk HO Sports. Ze leven dag in dag uit op het water en wijden hun leven om waterskieen en kneeboarden bij de massa te brengen. Wij bij HO Sports hebben ontwerpers, innovators, vrije geesten en badass-atleten die zich allemaal voor 100% opladen om de sport te laten groeien. Er is geen betere groep individuen om het schip te besturen dat waterskieeen en kneeboarden leidt.