•  

    MORGEN IN HUISIndien besteld voor 13.00 (Ma-Vr)

  •  

    30 DAGEN RETOUR30 dagen retourbeleid

  •  

    PRIJSGARANTIELaagste prijs garantie binnen de EU

Radar page


HET MERK RADAR - Sinds 2006

Ons verhaal

"Ga gewoon skiën"

Radar Skis is opgericht en wordt geleid door waterskiërs die ons de passie hebben bijgebracht om verder te gaan dan de norm en betere producten te maken. Deze passie voedt ons verlangen om te innoveren en te creëren. Het betekent dat vroege ochtenden en late nachten, rode-ogenvluchten gevolgd door ochtendsessies, ons naar gesprekken leiden die naar vooruitgang vloeien.

Bij Radar Skis blijven we dromen van wat de toekomst biedt en wat we kunnen doen om het waterskiën nog beter te maken. Onze constante wens om de sport te pushen, heeft ons gebracht waar we nu zijn. We hebben elke dag plezier in het creëren zodat jij plezier kunt hebben op het water. Ga gewoon skiën.

Radar Lab

Het huis dat Herb heeft gebouwd is springlevend. Herb gebruikte het Radar Skis Lab om het moderne waterskiën naar nieuwe hoogten te brengen en in die vooruitgang bouwde hij een team om hem heen dat zijn nalatenschap tot op de dag van vandaag zou voortzetten. Chris Rossi, Tim DeHate, Eddie Roberts en Jason Standley werken allemaal onvermoeibaar om innovatie te creëren. Het is in het Radar Ski Lab dat nieuwe schuimen worden getest, verschillende carbon soorten worden gewonnen en de nieuwste shapes aan het licht komen. Elk concept wordt hier geboren en elke Vapor waterski wordt op deze speciale plek geproduceerd, bedankt Herb.

Radar Lake

Aan de voet van Radar Lake ligt het Radar Skis Lab. Onze operatie stelt ons in staat om de beste waterski's op de markt met de hand te maken. Hier wordt Radar Skis geïnspireerd om vooruit te komen, hier brainstormen we over innovatie. Het huis dat Herb heeft gebouwd, leeft en bloeit tussen de bomen. In het Radar Ski Lab wordt elk product getest. We gebruiken prestatiematerialen van de hoogste kwaliteit in elk waterski- en watersportproduct dat we maken om ervoor te zorgen dat u keer op keer het beste Radar Ski-product krijgt.

Producten

Radar Ski's biedt alles wat je nodig hebt voor een paar leuke uren op het water en doet precies wat je wilt doen. Van PRO waterski's tot een leuke tube ... Ze hebben het voor je!

Wij bieden u het breedste assortiment Radar waterski producten in Europa.

Team

This Radar crew is the backbone of the Radar Nation. They live on the water day in and day out, devoting their lives to bring waterskiing to the masses. We have, designers, innovators, free spirits and badass buoy slayers all charging at 100% to grow the sport. There’s no better group of individuals to be driving the ship that’s leading waterskiing.