•  

    MORGEN IN HUISIndien besteld voor 13.00 (Ma-Vr)

  •  

    30 DAGEN RETOUR30 dagen retourbeleid

  •  

    PRIJSGARANTIELaagste prijs garantie binnen de EU

Follow


HET MERK FOLLOW - Sinds 2010

Ons verhaal

"Rijd met ons mee"

Follow Wake is een wakeboarding wearables en accessoires bedrijf opgericht in 2010. We zijn toegewijd aan het creëren van producten met kwaliteit die je kunt aanraken en voelen. Van materialen tot functie en afwerking, we nemen geen kortere wegen.

Trouw aan onze vroegste motivaties, hebben we een merk gecreëerd, niet afgeleid door rages, dat wij en onze vrienden met trots dragen. Onze levensstijl ons werk maken en ons werk onze levensstijl. Gericht op onze visie om een beter product te bouwen, leeft en ademt Follow Wake deze sport.

Follow Wake begon in 2010 met een reeks sleephandgrepen en een paar kleine accessoires gebouwd met een paar eenvoudige regels in gedachten "geen gimmicks, geen felle lichten, gewoon een product van goede kwaliteit dat werkt".

Vandaag de dag staat Follow Wake bekend om een breed scala aan essentiële motoraccessoires en wearables, een van de meest epische en diverse wakeboardteams in de branche en een passie voor het creëren van de best mogelijke producten voor de rijder, en dat alles met behoud van hetzelfde kerngeloof in elk stuk.

Het Follow Wake Team belichaamt het leven van Follow Wake. Ja, het zijn atleten, innovators en artiesten van wereldklasse, maar ze zijn ook de perfecte ambassadeurs voor Follow Wake. Ze geven cruciale feedback over al onze producten terwijl ze de wereld rondreizen, ze zijn de experts om het meeste uit elke wakeboardreis te halen. Door een echte Follow Wake-familie te creëren, brengt elk van onze rijders een unieke passie met zich mee, en daardoor zorgen ze voor de vooruitgang van de sport waar we van houden en het product dat we creëren.

Producten

Een uniek assortiment met een paar eenvoudige regels in het achterhoofd "geen gimmicks, geen felle lichten, gewoon een product van goede kwaliteit dat werkt".

We zijn enorm trots om u jaar na jaar het volledige Follow Wake assortiment te kunnen aanbieden!

Team

Deze crew is de ruggengraat van het merk Follow. Ze leven dag in dag uit op het water en wijden hun leven om wakeboarden en wakesurfen bij de massa te brengen. Wij van Follow Wake hebben ontwerpers, innovators, vrije geesten en badass-atleten die zich allemaal voor 100% opladen om de sport te laten groeien. Er is geen betere groep individuen om het schip te besturen dat wakeboarden en wakesurfen leidt.