•  

    MORGEN IN HUISIndien besteld voor 13.00 (Ma-Vr)

  •  

    30 DAGEN RETOUR30 dagen retourbeleid

  •  

    PRIJSGARANTIELaagste prijs garantie binnen de EU

Hyperlite


HET MERK HYPERLITE - Sinds 1991

Ons verhaal

"Kwalitatief hoogwaardige producten zijn niet onderhevig aan tijd"

Hoewel dingen over de hele wereld zijn veranderd, is de geweldige kwaliteit van Hyperlite-producten dat niet, we blijven elk Hyperlite-wakeboard, boot & binding, wakesurfer, impactvest en touw creëren, ontwerpen en produceren volgens de hoogste normen en staan achter elk 100%. Onze slogan "Quality Goods Don't Fear Time" is een vaste overtuiging die wordt gedeeld door het hele Hyperlite-team. Samen hebben onze ingenieurs, atletenteam en loyale Hyperlite-supporters een geweldige line-up voor de toekomst geïnspireerd.

We transformeren onze Hyperlite-traditie door de nieuwste technologie en hoogwaardige materialen in onze producten te gebruiken om ervoor te zorgen dat uw ervaring zowel lonend als gedenkwaardig is. We hopen dat deze manier van vooruitdenken je zal inspireren om je persoonlijke grenzen te verleggen en opnieuw na te denken over wat er mogelijk is op het water met onze Hyperlite-uitrusting.

Elke keer dat we het water opgaan, lijkt de rest van de wereld weg te smelten. Op het water zijn geeft een gevoel van echte vrijheid dat het Hyperlite-team keer op keer terugbrengt. Of het nu gaat om accelereren naar een enorm kielzog, over grote obstakels rijden in een kabelpark in de zon, of wakesurfen achter de boot waar je altijd al van droomde, onze honger naar avontuur is nooit gestild.

Wij bij Hyperlite zijn een verzameling atleten, ontwerpers en ingenieurs, bestaande uit nieuwsgierige geesten, kleurrijke persoonlijkheden en kritische denkers. Onze rijke geschiedenis van het creëren van industriebepalende technologieën en revolutionaire Hyperlite-uitrusting wordt gevoed door onze passie om te doen waar we van houden. We staan bekend om onze grenzeloze verbeeldingskracht en voortdurende innovatie van producten en ideeën. Onze diepgewortelde expertise en collectieve liefde voor het leven op het water zorgt ervoor dat we jaar na jaar toonaangevend blijven op het gebied van innovatie op het gebied van watersportuitrusting.

Hyperlite, opgericht in 1991 aan de oevers van Lake Sammamish, WA, is de toonaangevende fabrikant van hoogwaardige watersportuitrusting. We blijven de trends leiden in producten voor wakeboarden en wakesurfen. Sinds onze oprichting is Hyperlite al lang een pionier in de watersportindustrie en een dominante kracht in het wakeboardcircuit. Het Hyperlite-logo is altijd een symbool geweest voor hoogwaardig vakmanschap en betrouwbare, innovatieve ontwerpen. Deze revolutionaire producten zijn het resultaat van duizenden uren onderzoek en ontwikkeling door ons innovatieve team van ontwerpers en atleten. Na bijna 30 jaar blijft Hyperlite het favoriete merk voor watersportliefhebbers van elk niveau in meer dan 70 landen wereldwijd.

Wat we doen

Hyperlite ontwerpt en produceert bootwakeboards, wakeboards voor kabelparken, boots & bindingen, wakesurfers, foilboards en meer. Onze unieke system boot & binding-collectie was een primeur in de branche en gaat nog steeds goed! Onze geschiedenis bestaat grotendeels uit het ontwerpen van wakeboard-uitrusting, maar onze liefde voor innovatie en nieuwe watersporten heeft het Hyperlite-ontwerpteam geholpen om te evolueren tot DE Premier Fabrikant van watersportuitrusting over de hele wereld. Ons productaanbod omvat nu een volledige lijn van hightech wakesurfers en wakefoiling boards.

Producten

Hyperlite heeft een ruim assortiment wakeboards, wake foil sets, boots, bindingen, wakesurfers, impact & reddingsvesten & touwen en handles. De grootste collectie Hyperlite-apparatuur is verkrijgbaar in onze winkels.

Team

Ze zijn de levensader van vooruitstrevend productontwerp door cruciale, beknopte productfeedback te geven. Het Hyperlite team reist niet alleen de wereld rond terwijl ze op podia staan en spelen in kabelparken, ze engageren zich en rijden met wakeboarders en wakesurfers over de hele wereld als Hyperlite ambassadeurs door hun expertise en kennis het hele jaar door aan watersportliefhebbers te bieden.